Logeerweek bij Curves Spijkenisse

''Joep is door de leden hartelijk welkom geheten, en voelt zich inmiddels al helemaal opgenomen bij Curves Spijkenisse. Zo langzamerhand is het Joep duidelijk geworden dat afvallen geen korte-termijntraject is, maar een kwestie van stapsgewijs je lichaam, door de juiste voeding (brandstof) en beweging, weer gezonder, strakker, en in balans te krijgen. Uiteindelijk gaat het afvallen dan (bijna) vanzelf.

Wat Joep vooral leuk vind, tot nu toe bij Curves, is dat de sfeer en de activiteiten helemaal gericht zijn op 'gezelligheid en plezier', en dat het bij Curves in plaats van een straf om te sporten, eerder aanvoelt als een feestje.

 

 

Joep doet mee met de 4-weken-No-Sugar-Challenge

Joep is inmiddels begonnen met de 4-weken-No-Sugar-challenge , maar dat gedeelte valt hem toch wel een beetje zwaar. De coaches, Anneke, Sonja en Yvonne proberen Joep natuurlijk op alle mogelijke (en creatieve) manieren, te motiveren om vol te houden.

Komende week gaat hij met Anneke naar Sport-2000 om een nieuwe outfit uit te zoeken, hij heeft er helemaal zin in om zich weer helemaal energiek te gaan voelen!''

Nieuw outfit voor Olifant Joep uitgezocht

Meer foto's? Klik hier!