Huwelijk Anja en Ton Max

Olifant Joep maakt vanalles mee. Van hartverwarmend en bijzonder tot indrukwekkend en hartverscheurend. Daarom vindt Olifant Joep het zo geweldig om mascotte te zijn van Villa Joep. Het verschil maken door mensen iets te bieden en met elkaar in contact te brengen.

Vrijdag ontvingen we onderstaand bericht via Joop v.d. Hor, die een huwelijk voltrok in het bijzijn van Olifant Joep. Bruidegom en bruid zijn namelijk dol op Joep en ondersteunen de actie volledig. U zult begrijpen dat Olifant Joep af en toe wel even een traantje weg moest pinken …

 

 

“Vanmorgen aan huis en bijna in bed het (spoed) huwelijk voltrokken van de ons bekende zanger en geluidsman Ton (Bootsma) Tax en Anja Bax in hun woning in Brielle. getuige van dit bijzondere huwelijk was onze welbekende olifant Joep en de kinderen van Ton en Anja, zussen en nichtje. Als ambtenaar van de gemeente Regenboog in het district Wensendam mocht ik helpen om de laatste wens van Anja te helpen vervullen. Anja heeft kanker en is ernstig ziek. Zij heeft nog maar kort te leven. In mijn trouwtoga heb ik aan het voeteneind van het bed Ton en Anja mogen trouwen nadat de ambtenaar van de gemeente Brielle op voortreffelijke wijze het officiële voorwerk had verricht.

Anja, die zelf al een paar kleine Joepies om haar bed had staan, was helemaal verrukt van de grote Joep en liet deze dan ook niet meer los. Met instemming van Joep zelf blijft hij de komende weken bij Anja logeren en zal hij aan haar bed een beetje op haar letten en zachtjes met haar te praten als alle anderen weg zijn. Hiermee is de liefste en laatste wens van Anja en Ton vervuld. De Dromenvanger van de vereniging Hartsdromen is per post naar hen onderweg).

Goede groet, Joop van der Hor

Meer foto's? Klik hier!