Logeerpartij bij kinderdagverblijf en bso Smallsteps de Zeeparel in Delft

Olifant Joep zich in verticale groepen waar kinderen van verschillende leeftijden zitten, prima vermaakt. Heerlijk gespeeld, geslapen en gegeten met z'n allen hij kwam daar in diverse groepen.

Grote inzet en mooie reactie door De Zeeparel
Deze mooi reactie ontvingen we van Babette Marree, locatiemanager van Smallsteps (locatie Zeeparel) en wilden we jullie niet onthouden:

"Ik denk dat als Olifant toch nog even bij ons staat, wij Olifant mee nemen in de sfeer van Sinterklaas. Wellicht dunt de kudde dan nog een beetje uit! Ik vind "Olifant uit logeren" zo’n goed initiatief. Als ik de verhalen voorbij zie komen op facebook, dan denk ik alleen maar ‘deze kinderen moeten een kans hebben om beter te worden!’
Wat me opvalt is dat deze kinderen ondanks alles heel positief in het leven staan. Dat hebben we nodig in deze maatschappij. Dus waar ik kan draag ik Villa Joep een warm hart toe."

Babette en haar team doen ontzettend hun best om de logeerpartijen bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen en hebben al heel veel adresjes en activiteiten voor hem verzorgd. De logeerpartij bij De Zeeparel zelf was sowieso ook een feest!

www.kinderopvang-zeeparel.nl
voor meer info.

Meer foto's? Klik hier!