Joep maakt deze week zijn eerste Ladies Night mee, als onderdeel van zijn logeerpartij bij KidsWonen in Eindhoven. Op 16 oktober a.s. organiseert Art Fashion Studio namelijk van 18.00 tot 23.00 een Herfst Ladies Night in samenwerking Irischa, Uzorri Sieraden, Power of Beauty en Nancy’s Label.
 
Irischa: Dit Eindhovens merk maakt prêt-a-porter mode. De mode wordt naar eigen ontwerp vervaardigd van hoogwaardige materialen. Exclusieve designmode voor de moderne vrouw (www.irischa.nl). Tijdens de modeshow zal het haar van de modellen gestileerd worden door de internationaal onderscheiden haarstyliste Albina Barischeva. Visagie van Marijke Henderiks. Haar passie is visagie om mensen nog mooier en zelfverzekerder te maken.
 
Uzorri Sieraden: Elena van Grunsven maakt onder de naam Uzorri sieraden van kralen, biser en Swarovski kristallen (www.facebook.com/pages/Uzorri).
 
Power of Beauty: schoonheidsspecialiste Ans Stokkel zal adviseren op het gebied van Anti-aging / Micro-dermabrasie / Seyo TDA / Fruitzuur / Goudbehandelingen. Het doel van iedere behandeling is dat er zichtbare verbetering van de huid is en dat je met een goed gevoel naar huis gaat en je je voor langere tijd stralend zult voelen. Haar salon is te vinden in Stratum aan de Wapperslaan 14 (www.powerofbeauty.nl).
 
Nancy’s Label: Nancy Scale presenteert bijzondere optivezelproducten op gebied van HOME WELLNESS en LIFESTYLE; 5 productlijnen, gemaakt van zeer exlusief materiaal. De producten zijn alleen te koop via getrainde adviseurs die graag op een gezellige avond met vriendinnen een demonstratie geven. Wilt u een keer gastvrouw zijn? (www.nancy-scale.optidee.net).
 
De Spaanse klanken van de Eindhovense Tuna Ciudad de Luz  zullen de avond op een muzikale manier omlijsten (www.tunacl.nl). Er is een loterij waarmee de bezoekers kans maken op diverse mooie prijzen.
 
Locatie: Lucas Gasselstraat 33 in Eindhoven. 
 
Aanmelden via e-mail: irena@irenamatheeuwsen.com