Logeerpartij Olifant Joep Business Center Geuzenstaete zit erop!
 
‘Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan.’ De logeerpartij van Olifant Joep in Business Center Geuzenstaete is bijna voorbij. “De weken zijn voorbij gevlogen. Er is hier zoveel te beleven. Elke dag loop ik andere ondernemers tegen het lijf die mij uitnodigen op de koffie te komen,” aldus Joep.
 
“Vandaag breng ik een bezoek aan Rhijn Broesterhuizen van Jenka Bedrijfsmakelaardij. Maar eerst nog even genieten van de schitterende Japanse daktuin. Het is prachtig weer en hier heb ik naar uitgekeken. Even uitblazen en met de Joepie’s een frisse neus halen.”Olifant Joep heeft gehoord dat Rhijn Broesterhuizen Villa Joep een warm hart toedraagt. Reden waarom Rhijn de laatste Joepies koopt om dit goede doel te steunen. Joep: “Dat is natuurlijk fantastisch. 
 
 
Ik heb tijdens mijn logeerpartij in Geuzenstaete een mooi bedrag van € 580,- opgehaald voor Villa Joep. Graag wil ik alle lieve mensen en ondernemers hartelijk danken voor hun bijdrage en gastvrijheid. Ik hoop dat ik tijdens mijn volgende verblijf ook voldoende aandacht krijg voor Villa Joep. Iedereen wil toch het beste voor z’n kind!

De hartelijke olifantengroeten van een ‘verdrietige’ Olifant Joep uit Geuzenstaete!
Graag tot een volgende keer.”