Geef vader een heerlijke zachte knuffel
 
Komende zaterdag is het vaderdag. Nog geen cadeautje? Niks geen ouderwetse Old Spice, pijnlijke huidprikkelende Fresh-Up of vrouwen naar zich toetrekkende deo van AXE. En ook geen onderbroek van Pierre Cardin of een doosje MERCI chocola.
 
Geef vader dit jaar eens een lekkere zachte knuffel ! 
 
Bestel er eentje voor slechts € 9,95 en als je niet te ver uit de buurt van Spijkenisse, Hoogvliet, Vlaardingen, Rotterdam woont, breng ik de knuffel persoonlijk bij je langs zodat jij op tijd deze in huis hebt om zondag aan je vader, man, vriend of minnaar af te leveren. 
 
Of geef jezelf zo'n heerlijke knuffel cadeau!!!  Alleen al voor de slurf doen sommigen een moord !
 
Je bezorgd iemand anders er niet alleen een zacht moment mee, jijzelf kan ervoor zorgen dat kanker bij kinderen straks echt de wereld uit wordt geholpen. Weg met kanker, weg met neuroblastoom!
 
Help de kinderen en help Villa Joep !!!!
 
En wil je de grote Joep eens een weekje thuis hebben, stage laten lopen op je werk of ergens letterlijk in de etalage zetten?
 
Mail en hij komt bij je logeren. Joep is ruim een meter hoog en iedereen smelt voor hem ! Laat maar weten en ik vertel je graag onder welke voorwaarden Joep bij je thuis of op het werk komt. Die zijn overigens heel schappelijk. Vanaf 100 euro komt hij langs, kan je Joep voor publicitaire en commerciele doeleinden gebruiken en eet hij wat de pot schaft.
Niks geen kapsones! Mijn vriend Joep is geen Joop (-; 
 
Goede groet,
Joop