Opening kunstexpositie Kay Dee

'Door het lot verbonden'; zo wil ik de ontmoeting afgelopen zaterdagavond met de moeder van Kay Dee wel betitelen.
 
Even naar mijn stamkroegje (sorry: Grand-Cafe Champs Elysees) in Charlois om de toksjoo Op Zuid van komende donderdag te bespreken met Roel Pot en Danny Hoogendijk. Blijkt dat daar de familie Dee bezig is een expositieruimte in te richten voor de 4,5 jaar oude Kay welke binnen de stichting Villa Joep genoegzaam bekend is. Lange tijd met de moeder van Kay zitten praten en laat ik nou 'toevallig' onze grote Joep in de auto bij me hebben ... 
 
Ze vond het de kers op de taart, een overigens mooie opgemaakte taart door mijn maatjes Roel en Danny, waarvoor enorm veel respect en dank! De expositie is min of meer het afscheid voor familie en vrienden van de zieke Kay die de strijd tegen kinderkanker/neuroblastoom helaas aan het verliezen is. Kay wil graag kunstenaar worden en daarom deze mooie verrassing.
 
Zondagochtend vroeg bij Els 4 dozen Joepies opgehaald, we moesten er allebei vroeg voor uit bed maar dat hadden we er graag voor over. 
 
Snel naar de Champs gebracht, waar ik de opening van de expositie mocht bijwonen. Er werden ook nog eens 17 Joepies door het personeel van de onze vaste Joepdealer de Champs verkocht!

Met elkaar maken we het verschil lieve mensen. .
 
Knuffels van Joop
 
Bekijk hier alle foto's!