Olifant Joep beleeft bijzondere logeerpartij bij sv Slikkerveer
 
Afgelopen weekend 5 en 6 september jl. kreeg sv Slikkerveer een Olifant te logeren op het Sliknest. Uiteraard niet zomaar een Olifant, want het was Joep. 
Dit bericht ontvingen we van Joop van Ettinger, voorzitter van sv Slikkerveer:
 
"Afgelopen 10 juli jl. kwam bestuurslid Marcel Kerssies te overlijden. Veel te vroeg en alles voltrok zich veel te snel. Villa Joep houdt zich bezig met de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. Het bestuur van Slikkerveer wilde daarom 5 en 6 juli jl. aandacht vragen voor deze verschrikkelijke ziekte, die we allemaal kennen. 
Zij vroegen steun voor Villa Joep, steun voor Marcel en steun voor mogelijk ook alle aanwezigen. Afgelopen weekend kwam Olifant Joep logeren op de club en werden heel veel olifantjes gekocht in de kantine, waarvoor iedereen heel erg bedankt!"

In totaal € 1380,- voor Villa Joep
 
Afgelopen weekend is er aandacht gevraagd voor Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Olifant Joep verbleef heel het weekend op het clubhuis en is inmiddels weer terug. Ter ondersteuning van het goede doel werden kleine Joep-olifantjes verkocht.

Voorzitter Joop van Ettinger vroeg op zondag na afloop van het duel Slikkerveer – Kocatepe nog eens extra aandacht bij de aanwezige leden en sponsors voor Villa Joep. De totaalopbrengst van deze actie is maar liefst € 1380,-. Een groot succes dus, waarvoor iedereen, die mee heeft gedaan wordt bedankt. 

Meer weten? Kijk op www.svslikkerveer.nl

Meer foto's? Klik hier! 

Duizend euro voor Villa Joep